RockStation

Jövő hét szerdán ér Budapestre az Anathema múltidéző turnéja

2020. március 10. - theshattered

anathemamascot.jpgMárcius 18-án, azaz jövő hét szerdán érinti Budapestet az Anathema legújabb turnéja, melyben a teljes 2010-es mesterművet, a We're Here Because We're Here című nagylemezt bemutatják majd a nagyközönségnek. A koncerten a bemelegítést a Rendezvous Point és a Cynic-vezér, Paul Masvidal szólóprojektje, a Masvidal vállalta magára, a helyszín az Akvárium NagyHallja lesz.

A We're Here Because We're Here albumon olyan, koncerteken azóta is rendszeresen szereplő dalok találhatók, mint a Thin Air, a Dreaming Light, az Everything, vagy a A Simple Mistake, de ott van rajta (a cikk írója szerint) az Anathema egyik legjobban sikerült dala, a relatív ritkán játszott Summer Night Horizon is. Anathema rajongóknak több, mint kötelező esemény lesz!

A koncert Facebook-eseményét IDE KATTINTVA találjátok meg.

koncert2020.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5815513608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum