RockStation

Hivatalosan is megjelenik a Triptykon 2019-es Roadburnos, szimfonikus fellépése

2020. március 11. - theshattered

triptykon-1.jpgHivatalosan is megjelenik a Triptykon tavalyi, Roadburn fesztiválos koncertje, melyen a teljes, a Celtic Frost és a Triptykon érában részleteiben megíródott, de most teljesen befejezett Requiemet vitte színpadra a csapat. A Requiem (Live at Roadburn 2019) című lemezen a holland Metropole Orkest is segítségére volt a Tom Gabriel Warrior-vezette csapatnak.

requiem.jpg

Rex Irae (06:34) (a Celtic Frost 1987-es lemezéről, az Into The Pandemoniumról)
Grave Eternal (32:28) (Újonnan írt középrész)
Winter (06:54) (a Celtic Frost 2006-os lemezéről, a Monotheistről)

Tom Gabriel Warrior: "Igazán, őszintén boldogok vagyunk, hogy végre megadatott a lehetőség, hogy befejezzük és megosszuk a világgal ezt az egyedi projektet, amit még sok évvel ezelőtt a Celtic Frosttal kezdtünk el. Ez a lemez, ami két év szenvedélyes munkájának az eredménye, egy több, mint három évtizede kitalált zenei ötlet beteljesedését mutatja meg. Nem mellékesen a Requiem egyben Hannes Grossmann első Triptykonos felvétele is, büszkék vagyunk, hogy ilyen nagyszabású környezetben szerepelhet. Elmondhatatlan megtiszteltetés volt a Metropole Orkesttel, Jukka Iisakkila karmesterrel, Safa Heraghi vendégénekessel és a nagyra becsült Roadburn fesztivállal együtt dolgozni. Hogy őszinte legyek, nem is találhattunk volna jobb partner a Requiem projekthez, mint a Roadburnt. A Requiem albumot az időközben eltávozott barátok és társak, Martin Eric Ain és HR Giger emlékének ajánlom."

Egy nem hivatalos felvételt tudunk mutatni az estéről:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4915514852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum