RockStation

Wes Borland-rajongók, figyelem!

2020. március 22. - KoaX

wesborland.jpg

A koronavírus által okozott karanténnak vannak előnyei is! Noha, koncertekre nem járhatunk, egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy az év vége és a jövő év tele lesz klassz albumokkal! Abban majdhogynem egészen biztosak lehetünk, hogy az új Limp Bizkit soha nem fog elkészülni (bár Tool lemez is született) azonban Wes Borland gitáros nem ül a babérjain!

Az egyik kedvenc gitárosunk most nem újabb horror maszkjával hívta fel magára a figyelmet, ahogy tette azt az orosz turné során. Nem, most az Instagramjára rakott ki egy érdekes posztot! Wes leírta, hogy éppen a Crystal Machete And Matadors and Daughter albumán dolgozik, ezt csiszolgatja, ami a Black Light Burns zenekar legújabb albuma lesz! Erre csak annyit tudtunk mondan, hogy WOW B+! De ez még semmi, azt fixen lehet tudni, hogy az egyik dalban a legendás punk-rock dobos Travis Barker fog játszani! Wes, azt is leírja, hogy ennek az anyagnak nem lesz fizikai formátuma, csak és kizárólag online lesz elérhető! Azt üzeni, hogy szeret mindenkit, és legyetek kreatívak! Használjátok ki az időtöket! Addig meg....

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8415541784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum