RockStation

Mindreader - Új dal és klip az A Day To Remembertől

2020. április 16. - theshattered

a-day-to-remember-2019.jpgKlipes nótával frissített az A Day To Remember. A csapat a valamikor az év folyamán megjelenő You're Welcomenak a Mindreader című dalát adta ki, amihez egy nagyon frankó animációs klipet raktak.

Jeremy McKinnon: "A videó már készen van egy ideje, de mivel a lemez még nincs kint és a jelenlegi helyzet is otthon tart minket, szerettünk volna valami új dolgot kiadni a rajongóinknak, amilyen hamar csak lehet.

Ez a dal már a megírása óta az egyik személyes kedvencem az új albumról. A leírhatatlanul tehetséges Mike Greennel közösen írtam. Érdekesség, hogy ez volt az első szám, amit valaha megmutattam a zenekarban a srácoknak és egyhangúlag bejött mindenkinek. A dal maga egy könnyed hangvételű valami azokról az emberekről, akik elvárják a társuktól, hogy olvassanak a gondolataikban."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8415616168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum