RockStation

Portnoy Ramone, az egyszemélyes család, meg a többiek

2020. április 24. - theshattered

happyfamily.jpgAzt, hogy Mike Portnoy valamennyire tud dobolni, meg hogy a vokálokba is be-beszáll, azt tudtuk. Gitározni viszont kevesebbet látni az öreget, de most ez is megesett, nem is akármilyen módon! Az egyszemélyes szórakoztató központ a Ramones-örökzöldjét, a We're A Happy Family-t dolgozta fel, variálta át kicsit a saját családjára, melyben minden hangszeren és az énekben is Mike Mester nyomatja!

"Ha otthon kell maradni a karanténba néhány hónapra, akkor nincs jobb család és jobb hely a Camp Portnoynál! Élvezzétek ezt a vicces videót Mike, Marlene, Melody, Max, Mickey, Mini és Mittens Portnoy jóvoltából... (És RIP Joey, Johnny, Dee Dee és Tommy... és köszi, Marky, Richie és CJ Ramone)"

portnoyramones.jpg

A fenti képen Portnoy, meg valami punkzenekar látható, lehet ismeritek őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4215636102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szánmonoxid 2020.04.25. 16:58:04

Nemcsak hogy őket ismerjük, de még azt is tudjuk, hogy a meg elé nem kéne vessző (merthogy felsorolásban nem teszünk).
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum