RockStation

Cardiff - Folytatódik a Stone Sour-demósor

2020. április 30. - theshattered

ss2018.jpgA Come What(ever) May-en megjelent Cardiff demóverziójával folytatódik a Stone Sour idén megkezdett és azóta is szorgosan, katonás heti menetrendben adagolt sorozata. A legújabb rész, ahogy az eddigi tételek is, a szokásos módon, lentebb hallgathatók meg az elmaradhatatlan Josh Rand-féle visszaemlékezéssel együtt.

Josh Rand: "Valamikor 2005-ben beugrottam Jameshez, hogy meghallgassam az ötleteit. Volt egy nyolcperces jammelése, ami felkeltette a figyelmemet, éreztem, hogy dal lehet belőle. Megkérdeztem, hogy dolgozhatok-e otthon rajta, végül két nap ment el a sávok rendezésével. Amikor kész lettem, már kész is volt a Cardiff című dal alapja. Corey néhány hónapra rá írta meg az eredeti szöveget és énekelte fel azt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5115648816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum