RockStation

Új lemezen dolgozik a The Hellacopters

2020. május 04. - theshattered

hc2020.pngÖsszekapta magát és nekiállt a legújabb nagylemez anyagának a The Hellacopters. A 2008-16 között szüneten volt rockerek legutóbb 2008-ban adtak ki albumot (ha saját dalos korongot keresünk, 2005-ig kell visszautazni), szóval mondhatni, ideje volna a friss termésnek. Az anyag az első kiadvány lesz Dregen visszatérése óta, aki 2016-ban szállt vissza a fedélzetre.

Nicke Andersson: "Dolgozunk az új Hellacopters-lemezen. Már van hét kezdetleges felvételünk. Elég összevissza dolgozunk, de végre összeálltak a csillagok - szó szerint is. Azt hiszik, én vagyok a legelfoglaltabb, de nem így van. Ha éppen szabad vagyok, akkor elutazok vidékre, a nyaralóba. Így megy ez. Aztán Dregennek is ott van a Backyard Babies. Én is elfoglalt vagyok, de ő a leginkább betáblázott ember, akit valaha ismertem."

Az eredeti interjú IDE KATTINTVA hallgatható meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5215658592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum