RockStation

Mikael Åkerfeldt írja Jonas Åkerlund új sorozatának főcímzenéjét

2020. május 13. - theshattered

jonas-in-sthlm-henrik_halvarsson_3_copy20200509-6324-jxn7x9.jpgAz Azból ismert Pennywise megformálójaként is ismert Bill Skarsgård játssza majd a Netflix új sorozatának, a Clarknak a főszerepét, ami mondjuk rockzenei szempontból nem sokatmondó hír. Viszont itt jön a számunkra izgalmasabb rész: a korai Bathory dobosaként, de főleg rengeteg videóklip és koncertfilm rendezőjeként ismert Jonas Åkerlund (igen, a Lords Of Chaos is hozzá köthető) lesz a rendezője a hatrészes műnek, melynek (újabb, talán eggyel érdekesebb szál) a zenéjét egyenesen az Opeth agya, Mikael Åkerfeldt jegyzi majd - igaz, ez utóbbiról pontosan ennyit lehet tudni eddig.

A svéd bűnözőről, a celebrity gangsterként is ismert, Clark Olofssonról szóló (az ő "munkássága" révén kapta a nevét a Stockholm-szindróma is), svéd nyelven készülő drámáról maga Åkerlund el is mondja a lényeget: "A Clark egy történet a legkevésbé politikailag korrekt emberről, aki a lehető leginkább politikailag inkorrekt életet élte. Mindig is szerettem az ilyen történeteket. Ez egy brutálisan erőszakos, szellemes, érzelmes, valódi, egyben szürreális életrajzi film, ami arcot ad a Stockholm-szindrómának, de nem csak a norrmalmstorgi bankrablást örökíti majd meg. Az egész életét feldolgozza majd, hogy hogyan lett az, aki, a karrierjének valós és valótlan részeit. Bill Skarsgård a legmegfelelőbb ehhez a történethez, tökéletesen belevonja majd a Stockholm-szindrómát a szerepbe. A Netflix pedig a tökéletes szócső, mivel nemcsak a legnagyobb streaming szolgáltatóról beszélünk, de egyben megvan a bátorságuk is, hogy megmutassák ezt a különleges történetet."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6715687918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum