RockStation

Mrs. Piss - Új projektben Chelsea Wolfe és Jess Gowrie

2020. május 15. - theshattered

mrspiss2020.jpgSzereted Chelsea Wolfe vadabb, borultabb pillanatait? Akkor ezt is kajálni fogod! A mocskos, garázs ízű, grunge-os projektben, a Mrs. Pissben ugyanis az énekesnő és harcostársa, Jess Gowrie álltak neki a daloknak és pakolták ki minden borult ötletüket. Míg előbbi az ének mellett a gitárt szólaltatja meg a dalokban, utóbbi a gitár, dob és basszussávokat is bevállalta, melynek eredménye egy elég érdekes valami lett. A május 29-én megjelenő Self-Surgery című albumról már két dalt is be tudunk mutatni, hogy szokjátok az ízét.

Chelsea Wolfe: "Az ezen a projekten való munka sokkal közelebb hozott minket, mind dalszerzőket és produkciós partnereket, mint ahol voltunk, amikor barátokként és csapattársakként újraegyesültünk. Felszabadító érzés és jó móka volt megszólaltatni azokat a vad energiákat, amiket általában nem rakok bele a saját zenémbe. Megpróbáltuk nem túlgondolni a dalokat az írás közben, de ugyanakkor igenis tudatosan alakítottuk őket a mi furcsa, hangzásbeli látomásainkká. Ez a projekt megadta az esélyt, hogy a saját módszereink és szabályaink szerint tegyük a dolgunkat, a tervek szerint további női zenészeket is meghívunk majd a jövőben kiadásra kerülő Mrs. Piss felvételekhez."

Jess Gowrie: "Számomra a Mrs. Piss egy olyan zenei kémiát örökít meg, ami valamikor régen meg lett szakítva, de most egy új esélyt kapott az élettől. Chelsea-vel alkotni nekem mindig is felszabadító érzés volt, mind a ketten új dolgok felé hajtjuk a másikat: a bármi és a minden felé. Mind a ketten sokat fejlődtünk az első zenekarunk (Red Host) óta mint dalszerzők és zenészek, a külön megtett utunknak köszönhetően mind a kettőnknek rengeteg mondanivalója van, sokkal több fájdalmat és haragot tudunk kifejezni. Ezek mellett persze jól is éreztük magunkat a dalírás közben, nem beszélve arról, hogy milyen felszabadító volt minden leszarni és csak alkotni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6615693430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum