RockStation

Rockdalokkal teli EP-re készül Serj Tankian

2020. május 15. - theshattered

serj_tankian_2017.jpgVégre-valahára megjelenteti a rockdalokból álló szóló EP-jét Serj Tankian. Miért érdekes ez? Mert a sosem lesz System Of A Down album rá eső részének dalait fogja tartalmazni (a Daron Malakian-féle tételek a Scars On Broadway tavalyi lemezén lettek szétszórva). A SOAD új lemezének meg nem születését nem ecsetelnénk, inkább mutatjuk, mit nyilatkozott az EP-ről az énekes.

"Eredetileg ezeket a System lemezén terveztem kiadni, ha valamikor lett volna valami belőle. De mivel nem tudunk zöld ágra vergődni a hogyan továbbról, úgy döntöttem, magam fejezem be őket és kiadom egy EP-n.

Mindig voltak random rockdalaim az idők folyamán, csak halmozódtak és várták a sorsukat. Aztán egy nap mindig jött a megfelelő projekt, vagy ötlet a megjelentetésükre. Mindegyikben van zongora, vagy szintetizátor, ami egy kicsit másabb, mint a System négyes felállásában, habár ott is vannak szinti témák. Vannak igazán súlyos dalok, az a vicces, hogy egy dal a fiamról szól. Témák tekintetében elég széles terepet ölelnek fel: politikus dalok, nem politikusak. Szerintem ilyen voltam mindig is, bárhol is zenéltem. Valószínűleg Elasticity lesz a címe, mert a Systemmel akartam őket megcsinálni, de nem lett belőle semmi. Ha engem kérdeztek, egyszerre Toxicity is, meg nem is. (nevet) Szerintem ez lesz a címe. Nem véglegesítettem még, de efelé hajlok. Szerintem az év második részében ki is fogom adni."

A teljes interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7415696878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum