RockStation

Jövőre várható a következő Papa Roach-lemez megjelenése

...de van egy régi-új dalunk!

2020. június 22. - theshattered

0paparoach2020_15_eredmeny.jpgAz év végén, jövő év elején ömleni fognak az albumok, annyi mindenki alkot a máshol még élő karantén alatt. Ezt a sort gazdagítja majd a napokban teljes Infest-albumot adott Papa Roach is, akik vélhetően valamikor 2021 korai szakaszában dobják majd be a csomagot.

Jacoby Shaddix: "Mivel már jó ideje be vagyunk zárva az otthonainkba, rengeteg időt áldoztunk a dalírásra. Már olyan tíz dal meg is van, még írunk hozzá párat, amíg tart az itthonlét. A lemezt várhatóan a jövő év elején adjuk majd ki. Nagyon izgalmas időszak lesz ez! Most írtunk alá egy szerződést, ez is növeli az izgalmakat."

Addig, amíg a fent említett anyag meg nem jelenik, van egy dalunk az Infest 2020-as verziójáról, ez a Tightrope ráncfelvarrott felvétele.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr815905676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum