RockStation

"But in the end, it doesn't even matter..."

Átlépte az egymilliárdos YouTube-nézettséget a Linkin Park slágere

2020. július 04. - theshattered

linkin_park_2017.jpgA Numb után egy újabb Linkin Park-sláger lépte át az egymilliárdos nézettséget a YouTube-on. A nem oktalanul megszaladt szerencsés az In The End lett, azért mondjuk úgy, nem hiába van ott a rockzene nagy slágerei között, lévén csak a címet elolvasva is már dallamban meg a refrén azon részlete.

Egy korábban adott interjújában ezt mondta Mike Shinoda a dalról: "Én hoztam a zongorát, a refrén zenéjét és a refrén szövegét. Aztán Brad ötletelte össze a versszak alatti gitárokat, erre közösen írtuk meg a basszust és a többi hangszert. Onnantól azt hiszem, már mindenki elkezdte leszedegetni és hozzáadni a dolgait, kritizálni a másik részeit. Pont, mielőtt stúdióba mentünk volna, dobtuk ki az eredeti verzeütememet, mert Rob írt rá egy másikat. Aztán azzal vettük végül fel."

Chester Bennington is megemlékezett annak idején erről a számról: "Sosem voltam rajongója az In The Endnek, hogy őszinte legyek, nem is akartam, hogy felkerüljön a lemezre. Ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna! Akkor döntöttem el, hogy inkább olyanokra bíznám a dalok kiválasztását, akik tehetségesek abban, hogy megtalálják, melyek azok, amit tetszhetnek az embereknek. Jó lecke volt nekem, mint művésznek is, hogy nem csak olyan zenét kell csinálni a zenekarban, ami nekem tetszik. Gyakran megesett, hogy olyan valamit szerettem, amit elég kevesen, de hogy ha azok a kevesek kedveltek valamit, nekem az csak kicsit, vagy egyáltalán nem is jött be. De ez rendben van, ez segített újraértelmeznem a dalokat. Most már szeretem az In The Endet, úgy gondolom, hogy nagyon remek szám! Látom, hogy milyen jó dal ez, csak akkoriban ezt valamiért nem vettem észre."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5715980428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum