RockStation

Régi dalt énekelt Peter Criss, a Kiss eredeti dobosa

2020. július 08. - theshattered

petercrissjuly2020_2_638.jpgAmikor a négy eredeti Kiss-tag 1978-ban szólólemezt adott ki, értelemszerűen Peter Criss is megjelentette a maga anyagát. A négyes akkori dobosa többek között a még a Lips nevű zenekarával 1971-ben megírt, Don't You Let Me Down című dalt is felrakta a lemezre, melyet egy jóbarátjának a napokban szívességből elénekelt. A célszemély ezt rögzítette, a végeredményt pedig felrakták a netre. Kellemes pillanatok jönnek!

"A jóbarátom és régi rajongóm, Mark beugrott hozzám, segített nekem egy pár dologban. Megkérdezte, hogy elénekelném-e az egyik kedvenc dalát az 1978-as lemezemről, a Don't You Let Me Downt. Úgyhogy itt vagyok, ahogy ráéneklek a szólólemezem felvételére. Mark meg szerette volna osztani ezt az izgalmas pillanatot az többi rajongóval is, megkért, hogy rakjam ki az oldalamra, hogy lássátok. Izgalmában még remegett is. Reméljük, ti is élvezni fogjátok! Nekünk tetszett. Jó móka volt!!!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1915988394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum