RockStation

Mirror Neuron címmel büntet az új Omega Diatribe dal!

2020. augusztus 07. - rockstation
omega_diatribe_2020_3.JPGKorábban már hírt adtunk az első klippes dallal a szeptemberben 4-én megjelenő negyedik Omega Diatribe lemezről, ami a Metanoia címet kapta. A lemez a neves svéd producer, Jens Bogren közreműködésével nyerte el végleges formáját a Fascination Street Studióban és a Metal Scrap Records gondozásában jelenik meg Európában, az Egyesült Királyságban, Japánban és az Egyesült Államokban egyaránt.

Erről a korongról hallhatjátok most a második klipes dalt, ahol a srácok nem szűkölködtek a vehemenciával:

Lucsányi Milán (énekes) az alábbi gondolatokat fűzte a dalhoz:
"A Mirror Neuron a lemez egyik legszélsőségesebb dala, nem egy tipikus Omega Diatribe tétel. A koncerteken nagyon fog működni, elképesztően várjuk, hogy élőben is nyomhassuk!"

Majd Hájer Gergő (dalszerző gitáros) tette hozzá: 
"Ez a dal is ékes példája annak, hogy mennyire színes lemez lett a Metanoia, hiszen ennél a dalnál például egyértelműen érezhető a hardcore/punk vonulat, amire talán nem fogadtak volna sokan nagy tételben, hogy ilyen hatások is fellelhetőek lesznek a zenénkben, valaha!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4216116468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum