RockStation

A csapat ötven évét összefoglaló díszdobozra készül a Uriah Heep

2020. augusztus 26. - theshattered

uriah_heep_promo_photo_nov_2017_hi_rez-photo_credit_richard_stow.jpgOktóber 30-án egy könnycsorgatóan gazdag díszdobozzal lepi meg a (pénzes) rajongóit a Uriah Heep. A legendás brit rockcsapat a fennállásának ötven éve alatt kiadott összes sorlemezt, a Live 1973 koncertalbumot és négy, az alapítótagok által összeállított plusz korongot rejt majd, de ahogy mondani szokás, "ez még nem minden"!

50years.jpg

Mick Box: "Ez az ötvenedik évfordulós díszdoboz mérhetetlen büszkeséggel tölt el, olyan zenei kalandra hív, amire sosem gondoltam azelőtt. Még mindig tart a varázslatos út, de az ötvenedik év elérése valami olyan, amire büszkék lehetünk, komoly mérföldkő ez a zenekar életében. Igazi hullámvasút volt, mire eljutottunk mostanáig, de még nincs vége! Büszkék vagyunk, hogy az ötvenedik évfordulót ezzel a remek díszdobozzal ünnepelhetjük, aminek összeállításán a BMG olyan keményen dolgozott, megemlékezve minden tagról és volt tagról akiknek köszönhetően elértük ezt a fantasztikus kort, azokról is, akik már a rock 'n' roll Mennyországban vannak. Bódogság!"

Ken Hensley: "Itt ülök néhány napra a hetvenötödik születésnapomtól, mégis könnyű volt visszaemlékezni ötven évvel ezelőttre, amikor én, Mick, David, Gary és Lee éreztük, hogy valami nagyot és hihetetlent fogunk alkotni. És mindezt a visszaemlékezést mégkönnyebbé teszi ez a lenyűgöző díszdoboz, amit a BMG rakott össze, ezt a neves mérföldkövet megünneplendő. Ez a dobozka tökéletes tiszteletadás egy olyan csapatnak, akik elérték azt, amit csak kevesen, Mickie-nek és a srácoknak, akik továbbviszik a fáklyát és természetesen nektek, akik mindezt lehetővé tettétek. Őszinte és alázatos köszönetem mindenkinek, akik ezt lehetővé tették."

A nevezett doboz tartalma:

- a csapat 19 stúdiólemeze, a Live '73 és négy válogatásalbum az eredeti tagok kedvenceiből. Ez utóbbi dalokat a következő zenészek rakták össze:
Ken Hensley: 14 dal
Lee Kerslake: 14 dal
Mick Box: 15 dal
Paul Newton: 14 dal
- a The Magician's Birthday album egy Roger Dean által újragondolt borító mögé rejtve
- egy 78 oldalas, ritkán, vagy sosem látott, a tagok archívumából előszedett képeket tartalmazó könyv
- új széljegyzetek és gondolatok az eredeti tagoktól, valamint egy teljesen felfrissített zenekari idővonal
- két Roger Dean által készített kép, rajtuk a The Magician's Birthday és a Demons And Wizards eredeti és újragondolt borítóival

Ha esetleg van rá keret és kereset, IDE KATTINTVA tudjátok beszerezni a dobozkát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8216177562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum