RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.35

2020. augusztus 30. - sunthatneversets

mastodon_2020_1.jpgA heti rockdiszkó mezőnye elég nemzetközire sikeredett. Kanadaiak, amerikaiak, svédek, norvégok gyűltek össze egy jó kis arconcsapásra.

ENSLAVED - Urjotun

Még mindig van egy hónap az Utgard megjelenéséig, mégis már a harmadik előzetest mutatja róla az Enslaved. Az Urjotun című nóta egy, a szám feelingjéhez passzoló, sötéten pszichedelikus videót kapott, benne Csernobil környéki snittekkel, sugárvédő rucikkal, meg ki tudja, még mikkel. Nem éppen a hangulat fellibbentésére való trekk, az szent! 


MASTODON - Rufus Lives

Miközben egy ritkaságválogatásra készül a Mastodon, nem feledkeztek el az új Bill & Ted filmre írt dalukról sem. Ez a lendületes, bulis hangulatú szám a Rufus Lives címet kapta és nem meglepő módon a filmben is egy ilyesmi karakterű jelenetben fog helyet kapni. Kattint, felpörög, bulizik! 


KATAKLYSM - Undereath The Scars

Szeptember 25-én, azaz egy szűk hónap múlva fog megjelenni a kanadai death metal horda, a Kataklysm új nagylemeze, az Unconquered. A csapat nem akar zsákbamacskát árulni, na nem mintha bármikor is nagyot kellett volna csalódni bennük, így egy újabb dalt mutattak az anyagról, ez az Underneath The Scars. Kegyetlenség tetőfokon, ahogy csak a nagyok tudják! 


SEVENDUST - Blood From A Stone

Október 23-án, bő két évvel az előző korongot követően fog megjelenni a Sevendust legújabb nagylemeze, a Blood & Stone. A The Day I Tried To Live képében egy Soundgarden-feldolgozást is rejtő csomagról a kvázi címadó, a Blood From A Stone is kikerült a nagyvilágba, mind a két említett dalt lentebb találjátok. A Sevendust-fanok egy pöttyet' sem fognak csalódni! 


NECROPHOBIC - The Infernal Dephts Of Eternety

Mi az? Hét és fél perces és amellett, hogy helyrerak, még utaztat is? A válasz: az új Necrophobic-szám, a The Internal Depths of Eternity, mely a Dawn Of The Damned című, október 9-én megjelenő nagylemezüket hivatott felvezetni. Nos, a blackerek most sem okoztak csalódást, sőt, egy igen veretes számmal lett gazdagabb a mezőny. Ha a lemez is ilyen lesz, a stíluson belül nehéz lesz lenyomni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6516180928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum