RockStation

Mountains - Új EP-vel támad a Lumberjack Commando!

2020. szeptember 22. - rockstation

lc_2020.jpgOktóber 12-én jelenik meg a Lumberjack Commando új 4 számos EP-je "Mountains" címmel. A trió már megmutatta a borítót és a dallistát, ahogy a jóvoltukból egy-két háttérinfót is el tudunk kottyintani.

A lemez felvételei május végén kezdődtek az urbánus világtól távol, egy kis hegyi birtokon. A dalok írása során most egy új irányt próbáltunk ki, az alapvető gondolat az volt, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból. A southern vonal elhagyása már az előző lemezen érzékelhető volt, most már azonban egyértelmű, összeforrt a csapat és megtaláltuk a közös vonalat. A lemez első dalában a Popsong-ban vendégszerepelnek nagykanizsai bandák vokalistái, név szerint Bognár Máté (Your last steps) és Major Mihály (Feretrum). A dalokat Pap Imre keverte és masterelte, a borító pedig Artphetamin munkája.

lc_mountains_cover.jpg

Tracklist:
1. Popsong
2. Million Faces
3. Letters from Hell
4. Pathos

Linkek:
https://www.facebook.com/lumcom
https://lumcom.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/lumberjackcommando/
https://www.youtube.com/user/LUMCOMMANDO/videos

lc_live.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1416209828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum