RockStation

Nekiállt a következő nagylemezének a Whitechapel!

2020. szeptember 24. - theshattered

whitechapel-2018.jpgEmberek, jövőre olyan album-eső lesz, hogy szó szerint ernyő kell majd hozzá! A legtöbb zenekar jobb híján, ha nem online koncertekkel, akkor a következő albumának írásával üti el az időt (ha nem mindkettővel együtt), ebbe a lemezgyártó sorba állt be a Whitechapel is. A legutóbbi albumukkal, a The Valleyvel jó sok színt és dallamot a muzsikájába hozott, deathcore vonalról indult gárda a következő anyagra sem tervezi elhagyni a színező elemeket, erről Alex Wade gitáros beszélt pár szót.

Alex Wade: "Határozottan azt érzem, hogy a The Valley albumciklusa rövidre lett zárva. De megpróbáljuk kihozni a legtöbbet a helyzetből. Lett volna egy rakat gyilkos turnénk, meg egy csomó tervünk erre az évre. De hát ez van, le kell nyelnünk a gombócot és elfogadni, ami történik.

A legjobbat próbáltuk kihozni a rossz helyzetből, így nekiálltunk egy új albumnak. A héten már a stúdióban leszünk, megkezdjük a produkciós folyamatokat. Igazából ha itt lett volna ez az összes turné, nem lett volna időnk megírni a lehető legjobb lemezt, de mivel mindannyian otthon meresztettük a hátsónkat, megadatott a lehetőség, hogy egy igazán gyilkos anyagot rakjunk össze."

"Úgy érzem, a The Valley megnyitott egy kreatív gátat a lehetőségek terén, új területeket fedezhetünk fel, így biztosan lesz pár ilyen elem az új albumon. De ne aggódjatok! Még mindig hegyekben fognak állni a súlyos témák, az igazi, klasszikus Whitechapel hangzás.

Ez a legjobb abban a helyzetben, amivel a karrierünk jelenlegi pontján vagyunk, hogy nem csak a régi hangzást tartjuk meg a régi fanok örömére, hanem új területekre is elkalandozhatunk, amik jó eséllyel újabb hallgatóság számára is felraknak minket a térképre."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8916212586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum