RockStation

Hivatalos a Five Finger Death Punch gitáros cseréje

2020. október 14. - theshattered

ffdp2020_1.jpgLehozta a már korábban említett közleményét a Five Finger Death Punch, immár hivatalos Jason Hook távozása és Andy James érkezése. A két fél hivatalosan közös megegyezéssel jutott erre a döntésre. Jason Hook tizenkét évet szolgált le a folyamatosan valami balhéval a figyelem központjában lévő zenekarban, így ott volt annak az igazán felfelé ívelő pályáján, viszont a tavaly év végi epehólyag műtétjének szövődményei miatt a Budapestet is érintő Európa-turnén már nem vett részt. Itt - akkor még csak beugróként - a fenti képen is látható Andy James vette át a helyét.

FIVE FINGER DEATH PUNCH OFFICIALLY CONFIRMS LINEUP CHANGE Amidst the recent release of their greatest hits compilation,...

Közzétette: Five Finger Death Punch – 2020. október 13., kedd

Jason Hook: "Volt szerencsém sokatokkal személyesen is találkozni. Köszönöm a végtelen történeteiteket arról, hogy a zenénk hogyan érintette meg a szíveteket! A legjobb rész az elmúlt tizenkét évben mégis az volt, amikor gitároztam és láttam az örömöt az arcokon. Ez mindennél jobban fog hiányozni. Az oka, hogy távozok még is az, hogy... Igazából nem csak egy oka van. Világ életemben zenekarokban toltam, úgy érzem, hogy minden jót megtettem, amit csak lehetett. Itt az ideje átadni a gumibotot és új kihívásokat keresni."

Báthory Zoltán: "Jason egy hihetetlen gitáros, így olyan valakit kellett találni, aki meg tudja ugrani az ő szintjét. Olyan valakit, mint Andy James, aki már eleve egy jól ismert gitárvirtuóz volt és elég tökös volt ahhoz, hogy betöltse Jason helyét. Andy velünk volt a februári Európa-turnénkon, így már átesett a tűzkeresztségen. Egyből passzoltunk mind zeneileg, mind személyesen, szóval egyértelmű választás volt. Még a szülinapunk is egy napon van... Ennek így kellett lennie."

Ivan Moody: "Nemrég gratuláltam Jasonnek a házasságához, remélem, megtalálja a békét és a boldogságot. Ami minket illet, én nagyon izgatott vagyok az Andy-vel való további közös munka miatt, már alig várom, hogy végetérjen ez a COVID-őrület, hogy visszatérhessünk a turnézáshoz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8216238590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum