RockStation

Jövőre jön a While She Sleeps új lemeze, egy dal már kint van róla!

2020. október 18. - theshattered

while-she-sleeps_2018.jpgSleeps Society - Ez lesz a címe a While She Sleeps új nagylemezének. A jövő április 16-án megjelenő anyag első előzetese maga a címadó lett, melyhez egy klipet is készítettek a britek.

Tovább

Digitális koncertalbummal jelentkezik a Volbeat

volbeat2019.jpgEgy csakis virtuális formában megjelenő koncertlemezzel kedveskedik a rajongóinak a Volbeat. A dán/amerikai csapat a Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland címet adta az anyagnak, aminek dalait (a két bónusztrekk kivételével) nem meglepő módon a tavaly megjelent albumuk lemezbemutató turnéjának hamburgi állomásán vették fel. A megjelenés november 27, a Cheapside Sloggers felvétele már csekkolható!

Tovább

Elérhető lett a kettes a Me And That Man-lemez limitált kiadásának két bónuszdala

meandthatman_press_credit_grzegorz-golebiowski.jpgMost már szabadon elérhető a Me And That Man második nagylemezének, a New Man, New Songs, Same Shitnek a díszdobozos kiadásán megjelent két exkluzív bónuszdal. A Nergal-vezette csapat ez a két trekkje lentebb hallgatható meg, ezek mellett ott figyel a frontemberről szóló dokumentumfilm, az Adam The Apostate trailere és két előzetes snittje is. A film maga november 27-én fog megjelenni.

Tovább

Így nyomta Eddie Van Halen az utolsó koncertjén

eddie_van_halen-e1570740447260.jpgNem most volt, hogy utoljára színpadra lépett a Van Halen, de legalább most már tudjuk, hogy nyomta a már két hete elhunyt gitáros legenda és csapata. Az Eddie Van Halen, David Lee Roth, Alex Van Halen, Wolfgang Van Halen felállású kvartett Los Angelesben adta a lent látható, hallható koncertet, melyben két óra alatt szinte az összes kötelező felcsendült, amit csak várhatott a közönség. A minőséget a keverőről felvett audió erősíti! A felvétel dátuma 2015. október 4.

Tovább

Csendes-ülős átiratot készített a Skin & Bones című dalához Gilby Clarke

gilby-clarke.jpgMegmutatta a Gibson TV-nek Gilby Clarke, hogyan is hangzana egyszál gitáron a 2007-es nagylemezének Skin & Bones című dala. A Guns N' Roses volt gitárosa The Gospel Truth címen adja majd ki a legújabb szólólemezét, erről a következő szám, a Tightwad várhatóan október 26-án kerül bemutatásra.

Tovább

Devin Townsend és a tüllszoknya - Újabb videó jött a Mester koncert DVD-jéről

devin-3.jpgJövő hét péntektől hivatalosan is elérhető lesz Devin Townsend koncertalbuma, az Order Of Magnitude – Empath Live Volume 1. A Londonban rögzített koncertanyag a Budapesten is bemutatott műsort fogja tartalmazni, így a november végi este résztvevőinek ismerősként köszön majd vissza a felvétel. De ha esetleg valaki nem lett volna ott, vagy idő előtt szeretne nosztalgiázni, a Why? című trekk is bemutatásra került az anyagról. Ez már a harmadik előzetes a bő lére eresztett, majd' két órás pakkról, ha nem láttátok volna, a korábban már bemutatott Genesis és War is ott vannak az alábbiakban.

Tovább

Új dalt mutattak Phil Campbellék a november közepén érkező lemezükről

phil-campbell-and-the-bastard-sons-1030x697.jpgMár három előzetes dallal rendelkezik Phil Campbell és fiainak zenekara (fontos kiemelni, hogy a mikrofon mögött egy "külsős" srác, Neil Starr áll), illetve annak következő nagylemeze, a We're The Bastards. A Bite My Tongue egy dalszöveges videót kapott társként a debüt mellé, ezt és az előző számokat lentebb tudjátok lecsekkolni. A teljes anyag november 13-tól lesz elérhető.

Tovább

The Prophecy - Videó a Jinjertől

0jinjer2019_25_eredmeny.jpgÚj videóval lepte meg a rajongóit a hamarosan koncertlemezzel jelentkező Jinjer. A videó a négyes tavalyi nagylemezén, a Macron jelent meg. Eugene Abdukhanov, a zenekar basszusgitárosa emellé bedobta a rajongói atombombát is, a nagy leállásban a nevezett lemez mindegyik, még fennmaradó dalához klipet fog készíteni az ukrán kvartett!

Tovább

Jön a Godsmack-tagokat is felvonultató The Apocalypse Blues Revival első lemeze!

apocalypsebluesrevivalband.jpgBemutatta az első dalát a december 11-én megjelenő nagylemezéről a The Apocalypse Blues Revival. Az eredetileg The Apocalypse Blues Revue néven üzemelt, abban a felállásban két albumot is kiadott csapat ezen kiadása az Optimystic című számmal igyekszik megragadni a figyelmet, ami az, aminek a zenekar neve is mutatja: bluesos, pszichedelikus, apokaliptikus muzsika, csakis az ínyenceknek!

Tovább

Papa Roach- és Ice Nine Kills-tagok a Hollywood Undead új dalában

hollywood_undead_2019.jpgLényegében újraalkotta az éve eleji turnéjának tagságát az új dalában a Hollywood Undead. A Heart Of A Championben ugyanis az Ice Nine Kills és a Papa Roach tagjai is megjelennek, úgy a számban, mint a klipben is. A hangulatos videót kapott szám ezúttal a rap metal vonalat erősíti, az irányzat kedvelőinek érdemes lecsekkolni!

Tovább

Díszdobozos kiadást kap a harminc éves Alice In Chains-alapmű, a Facelift

aic_old.jpgÚjabb lemez kapja majd meg az azt megérdemlő ünnepi kiadását ebben a nagy újrakiadási hévben. Az augusztusban harmincadik évét betöltő Alice In Chains-lemez, a Facelift lesz a következő a sorban, ami különböző finomságokkal várja majd a rajongókat - igaz, bónuszdalok például nem lesznek benne. De hogy mégis mit rejt majd a január 29-én érkező doboza, máris mutatjuk!

Tovább

Under The Sun - A Zakk Sabbath ismét alkotott!

zakk-sabbath.jpgÚjabb számot mutatott a Zakk Wylde-vezette Black Sabbath tribute zenekar, a Zakk Sabbath. A nemrég a veteránok teljes első lemezét újravett csapat a Vol. 4 egyik slágerét, az Under The Sunt szedte elő. A dal hivatalos formában a Vol. 4 [Redux] című összeállításon lesz megtalálható, melyen tíz zenekar, előadó dolgoz fel egy-egy dalt a méltán híres albumról.

Tovább

Living the Dream - Patrióta videó a Five Finger Death Punch-tól

ffdp2020_1.jpgÚj klipet adott ki a Five Finger Death Punch. A Jason Hook helyére Andy Jamest beiktató csapat az év elején megjelent F8 című albumuk egyik dalát emelte ki ezzel a videóval, ez pedig a Living The Dream. A sztorizós klipben a zenekar patrióta szabadságharcot folytat a jelentősen megváltozott, mondhatni disztópikus berendezkedésű USA ellen, hogy visszaállítsák a megszokott rendet.

Tovább

Save Us - Új dalt mutatott a már Alex Varkatzas nélkül nyomuló Atreyu

atreyu2020.jpgBedobta az első új dalát a módosult felállású Atreyu. Az Alex Varkatzas nélkül tovább menetelő gárda a Save Us című számmal próbálja bizonyítani, hogy nincs itt semmi gond. Ha valaki ott volt a tavalyi A38-as koncerten, a frissült ötösfogat már ismerős lehet: az fő éneket az eddig is vokálozó dobos, Brandon Saller vette át, a helyére az említett bulin is beült Kyle Rosa ült - aki Saller zenésztársa a Hell Or Highwaterben.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum