RockStation

Beindult a dalírás a Soilnál is

2021. január 04. - theshattered

soilband.jpgMegkezdte a következő lemezanyagának összerakását a Soil. Az albummal legutóbb 2013-ban jelentkezett csapat énekese, Ryan McCombs árulta el az infót egy decemberben adott interjúban.

Ryan McCombs: "Épp most kezdtük meg a dalírást a Soilos srácokkal. Az egész friss levegőként hatott rám, mert már ott motoszkált bennem egy ideje, hogy csak csinálni kellene valamit. Ha nincs miről írni, az olyan érzés, mintha egy művész nem használhatná a kezeit, hogy rajzoljon, fessen, vagy akármit is alkosson. Sosem tudtam hangszeren játszani, mindig egy jó zenészre, muzsikusra, dalszerzőre volt szükségem, ilyen volt C.J. Pierce, vagy Adam Zadel is. Ha egyik srác sem küldött nekem zenei ötleteket, amiket ide-oda lehetett volna passzolgatni, akkor úgy éreztem magam, mint egy kéz nélküli művész. Viszont így, hogy már hat dalunk lett két hét alatt, amin dolgozhatunk, úgy érzem magam, mint egy őrült tudós. Érzem, hogy mozognak a lábaim, hogy vannak kezem. Csodálatos érzés!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6416368924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum