RockStation

Dokumentumfilmet készít a The Prodigy

2021. február 14. - theshattered

the-prodigy-promo.jpgKeith Flith halála óta csend övezi a The Prodigy-t, még ha az ígéretek szerint folytatják is a zenélést. Viszont ez nem azt jelenti, hogy Liam Howlett és Maxim Reality a hátsóján lapítana, a már több, mint harminc éve zakatoló formáció ugyanis nekilátott a saját dokumentumfilmjének elkészítéséhez!

Paul Dugsdale (rendező): "A film pont olyan vad lesz, mint maga a zenekar. Helyenként sötét, erős tempóváltásokkal tűzdelve. Egy vizuális támadás, stílusosan feltűnő, kortárs és kihívást jelentő. Azt akarjuk, hogy a nézők úgy hagyják majd el a mozikat, mintha egy hullámvasútról szabadultak volna."

Maxim és Howlett: "Zenekari dokumentumfilmet csinálunk... És akkor mi a f*sz?? A testvérünk, Keef 2019-es, lesújtó halála után elérkezettnek láttuk az időt, hogy elmeséljük a zenekar történetét, mindent, ami csak van. A csapatunk, a zenekarunk, az emberek bandájának kaotikus és rögös útját dolgozza majd fel - a The Prodigy-ét. Vagy egyszerűen - testvérek története, akik küldetésként választották, hogy zajt keltsenek... Hogy feltüzeljék az emberek lelkét és felrobbantsák a világ hangcuccait... Kib*szottul erről lesz szó! A film azzal a hozzáállásal készül majd, mint a zenénk is - megalkuvást nem tűrő, nyers és őszinte... Keefnek ajánljuk ezt az egészet!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6616426500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum