RockStation

Megkezdődtek az új Meshuggah felvételei, visszatért Fredrik Thordendal

2021. március 25. - theshattered

meshuggah-2016.jpgMár nálunk is láthattátok, hogy elkezdte a következő anyagának a felvételeit a Meshuggah. A svédek a Sweetspot Studios vendégszeretetét élvezik éppen, ahol újra Fredrik Thordendallal kiegészülve tolják a kegyetlen riffeket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Meshuggah (@meshuggah) által megosztott bejegyzés

"Híreink vannak! Ahogy páran már kitaláltátok, bevonultunk a Sweetspot Studiosba és megkezdtük az új album felvételeit. ::Spoier:: Lesznek rajta torz riffek és lábdobok is. De van még más hírünk is! Visszaengedtük a vadonba Per Nilssont, hadd kóboroljon, amerre csak szeretne. Igazi megtiszteltetés és kiváltság volt egy színpadon zenélni Perrel, ami mégfontosabb, hatalmas barátok lettünk az utazások alatt. Köszönjük neked! Rettentő személyiség vagy!!

Felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért is engedjük vissza Pert a természetes élőhelyére. Fredrik vissza fog térni a lemez munkálataira, ahogy majd az azt követő turnéra is. Más szavakkal fogalmazva: újra együtt a csapat! Teljes erővel!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Meshuggah (@meshuggah) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1916479510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum