RockStation

Omega Diatribe - Parallel (Guitar playthrough) premier

Ha élőben nem megy, megy virtuálisan

2021. április 01. - sunthatneversets

omega_diatribe_2021_press_1.JPG

Mondhatni a lehető legrosszabbkor jött a világjárvány az Omega Diatribe számára, hiszen a meglehetősen erősre sikerült Metanoia (Rockstation lemezkritika ITT) címet viselő negyedik stúdiólemezük bemutató turnéja is félbeszakadt a lezárások miatt, amit azóta sem volt lehetőségük pótolni. Viszont, ha már élőben nem tudnak zenélni nektek, akkor megteszik ezt virtuálisan, ezúttal Hájer Gergő ESP Guitars artist legújabb gitáros videójával, amin a közkedvelt Parallel című klipes dal végigjátszása zajlik.

A zenekar idén ősszel készül bepótolni a lemezbemutató turné elmaradt hazai, illetve európai bulijait egyaránt, ezúttal már az Ektomorf és Bloody Roots soraiból ismert Szabó Danival a dobok mögött. Addig is kövessétek őket az online felületeken, ahol értesülhettek a fejleményekről a banda háza tájáról!

esp_guitars_promo_shoot_2020_1x.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2916486648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum