RockStation

Elhunyt William Mecum a Karma To Burn alapító gitárosa

2021. április 30. - KoaX

0karmatoburn2016_24.jpg

Arra kelni, hogy az egyik stoner legenda elment, iszonyatosan nehéz. William Mecum a Karma To Burnt 1994-ben alapította, ő volt az utolsó aktív alapítótag a zenekarban. A stonerlegenda többször megfordult nálunk is, és mindig készségesen válaszolt a kérdéseinkre. Megrendültünk a hír hallatán. Azt, hogy mi történt, még pontosan nem tudjuk. Annyi hírt tudtunk szerezni, hogy április 29-én életmentő műtétet végeztek rajta, majd este elhunyt. A tovább gomb használata után nézheted meg a vele készült videóinterjúnkat.

Will nagy hatással volt a zenei felfogásomra. Egyszer egy interjúban megkérdezték tőle, hogy milyen pedált használ, hogy ilyen dögösen szól a gitárja. Will megfogta a gitárkábeljét és ennyit mondott " Jack-jack kábelt" Nyugodj békében!

Egy régebbi interjúnkat pedig ITT olvashattok el vele, ami az A38-on készült, mikor basszusgitáros nélkül járták a világot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr316517794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum