RockStation

Steve Stevensszel közösen vett fel dalt Jyrky 69

2021. május 14. - theshattered

jyrkystevens.jpgMegvan a Jefferson Airplane-féle White Rabbit? Ha szeretnétek, most egy újabb átdolgozása lett elérhető a dalnak, mégpedig a The 69 Eyes énekesétől, Jyrky 69-tól és Steve Stevenstől, akit leginkább Billy Idol mellől ismerhettek. Az Alíz Csodaországban 1915-ös feldolgozásából kölcsönvett képkockákkal díszített dalt már mutatjuk is!

Jyrky 69: "Nem igazán említettem eddig, de hatalmas Jefferson Airplane-rajongó vagyok! Grace Slick egy lenyűgöző és gyönyörű teremtés. A Jefferson Airplane az egyike azon zenekaroknak, akiknek a lemezeit folyamatosan hallgatom. Izgatott voltam, hogy felvehettük ennek a felülmúlhatatlan rock-klasszikusnak a feldolgozását. Egy pszichedelikus goth-rock szám lett belőle, Steve Stevens pedig az egyik örökös kedvenc gitárosom, de tényleg! Üdvözöllek az én Rock'n'Roll Csodaországomban!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3716558888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum