RockStation

2022-re tolódik a Russian Circles koncertje

2021. május 18. - theshattered

rc2019.jpgMához majdnem egy évre lesz végül megtartva a Russian Circles budapesti fellépése. A post-rock trió az eredeti tervek szerint 2020 márciusában látogatott volna el hozzánk, viszont ez az ismert okokból került át először erre az évre, majd 2022-re. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra. viszont fontos infó, hogy a Torche úgy néz ki, nem vesz részt a turnén! A helyettük résztvevő formáció neve a későbbiekben várható.

A Tixa közleménye a következő:

Sziasztok!
A zenekar úgy döntött, hogy a pandémiás helyzet miatt eltolja a turné dátumát 2022. május 10.-re. Mi és a zenekar is abban bízunk, hogy ezen a dátumon, már meg tudjuk tartani a koncertet a Dürer Kert új nagytermében. Jelen állás szerint a Torche nem tart a zenekarral, az új support bandát hamarosan bejelentjük.
Akinek nem lenne jó az új dátum, az 30 napig visszatudja váltani a jegyét az ugyfelszolgalat@tixa.hu-n.
Köszönjük a megértést!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5116564430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum