RockStation

Run - Itt a Midnight In November új dala!

2021. június 29. - rockstation

midnight_in_november.jpgBemutatta a harmadik lemezelőzetes dalát a Midnight In November. A Run egy videót kapott társnak az útra, a nagylemez megjelenéséről egyelőre még nincs pontos infó.

"RUN, egy készülő koncepciós album legfrissebb darabja. A nagylemezünkön a hét fő bűnt járjuk körül és azt, hogy az egyes bűnöket mi hogyan, milyen módon éltük meg és hogyan követtük el a saját életünkben.
Míg a 2019-ben megjelent REASON [LUXURIA] a bujaságot mutatta be, önmagunk feladását a szerelemért és a testi vágyakért, a tavaly év végén érkezett TEARS OF GAIA [GULA] pedig a falánkságot, a világunk, a bolygónk felfalásán keresztül, a RUN [ACEDIA] most a címmel picit ellentmondó módon a lustaságot/jóra való restséget helyezi a középpontba.
Valószínűleg sok ember számára lehet ismerős az az állapot, vagy az a periódus az életünk során, amikor igyekszünk teljesen elzárkózni a külvilágtól és a minket, vagy akár a környezetünket és az egész világot érintő problémák elől. Az állapot, amikor képtelennek érezzük magunkat arra is, hogy akár a legkisebb erőfeszítést megtegyük annak érdekében hogy segítsünk magunkon vagy másokon és inkább a menekülést választjuk. Viszont ebbe az állapotba rettenetesen könnyű belekényelmesedni. Hiába válik a saját elménk is egy egyre sötétebb és kietlenebb hellyé a külső ingerek nélkül, mégis rettentően nehéz onnan kilépni. Rossz belegondolni hogy a komfortzónánk valójában milyen fojtogató hellyé is tud válni.
Nagyon szeretnénk konkrét dátumot, vagy legalább egy körülbelüli hónapot megcélozni az album megjelenésére, de még nagyon korai lenne. Mivel a zenekar minden tevékenységét mi magunk végezzük a zene megírásától a felvételeken át grafikai és videó anyagok elkészítéséig, szeretnénk minden dalt addig csiszolni míg azt nem érezzük, hogy kihoztuk magunkból a lehető legjobbat."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2516607644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum