RockStation

Nem zárkózik el egy Ed Sheerannel közös daltól Dani Filth

2021. augusztus 17. - theshattered

danifilth2021.jpgHogy most az új lemezük promója miatt, vagy tényleg gondolt rá, de Dani Filth nem zárkózna el attól, ha Ed Sheeran felkérné egy közös dalra. Filth elmondása szerint jóban van a rőthajú popsztárral, szóval az esély megvan rá. De csak akkor, ha nagyon ellenzik a mutatványt!

Dani Filth: "Ténylegesen leveleztem vele... Nagy az összhang közöttünk. Meghívott az otthonába is. Mondta, hogy szívesen eljön ő hozzám, de mondtam neki, hogy nincs saját kocsmám, vagy falum, ezért egyszerűbb lenne, ha én mennék. Azt mondta, hogy mindenben benne lenne. Akár szó szerint is. Azt mondta, nagy rajongóm. Amúgy egy nagyon rendes srác."

De hogy lehetne ebből valami közös dal is?

"Mindig ilyenek voltunk. Ha valaki azt mondta, hogy ne csináljunk valamit, biztosan megtettük. Ezt a mi kiváltásgunknak tartjuk. Van ez a rapdalom az amerikai Twizteddel. Sokkal inkább Rammstein, vagy Beastie Boys szerű lett, mint keményvonalas rap. Ez alapján szerintem egy Ed Sheeran együttműködés is jó móka lenne.

Mondjuk csinálhatnánk jótékonysági célból, az adna egy kis komolyságot az egésznek. Mert ha belegondolsz, az ő közönsége azt mondaná rá, hogy 'Istenem, összeállt ezzel a fura, vicces fazonnal', az enyém meg hogy 'Istenem, ez elég kínos'. De hát így mennek manapság a dolgok."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4016662492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum