RockStation

Hamarosan jön a Lock Up új dala!

2021. szeptember 22. - theshattered

lockup2021_1.jpgKét személyi változáson is átesett a Lock Up. Nicholas Barker helyét Adam Jarvis (Misery Index, Pig Destroyer) vette át, az ének fronton pedig a visszatérő Tomas Lindberg révén dupla támadás várható a november 26-án érkező The Dregs Of Hades-on. Előzetes nóta még ugyan nincs, a Dark Force Of Conviction szeptember 30-án jön, de a borítót és a dallistát már bemutatta a büntető brigád. A felvételekről Kevin Sharp, a zenekar "másik" énekese árult el pár szót.

lockupdregs.jpg

1 Death Itself, Brother Of Sleep (Intro) 01:43
2 Hell Will Plague The Ruins 02:24
3 The Dregs Of Hades 02:01
4 Black Illumination 03:56
5 Dark Force Of Conviction 02:17
6 Misdirection Thief 02:11
7 Dead Legions 02:21
8 Triumph Of The Grotesque 02:54
9 Nameless Death 02:10
10 A Sinful Life Of Power 03:12
11 Ashes 02:39
12 The Blind Beast 02:16
13 Reign On In Hell 02:37
14 Crucifixion Of Distorted Existence 06:08

Kevin Sharp: "Lényegében Anton teletöltött egy dropboxot a nyers szerzeményeivel. Utána jött Adam a dobprogramjával, megírta a részeit és véglegesítette a szerkezeteket. Aztán elküldte nekem és Tompának. Shane dalai pedig... Ő egymaga megírt minden sávot. Amikor Adam megtanulta a részeit és Shane dalait is, ment és a stúdióban pár nekifutásra rögzítette az egészet. Ilyen jól tolja! Ami ez énekeket illeti, megírtam és felvettem néhány dolgot, majd elküldtem Tompának. Ő ugyanezt csinálta, aztán folytattuk, amíg kész nem lett a teljes anyag. A végén mind a ketten felvettük és újravettük a dalokat a saját kifejezésmódunkban, aminek köszönhetően egy érdekes kontrasztot alkottunk stílusban és hangban is. Nem nagyon hinném, hogy ez a közösen felhalmozott stúdiós tapasztalatunk nélkül lehetséges lett volna. Ha már így szóba került, szerintem mindannyian egyet tudunk érteni abban, hogy a lemez ilyenfajta rögzítése ezekben a sötét időkben valamilyen szinten különlegessé teszi számunkra ezt az egészet."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3216697054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum