RockStation

Öt CD-s újrakiadást kap a Nirvana Nevermindja

2021. szeptember 24. - theshattered

nirvana_nevermind.jpgHogy fütyivel, vagy anélkül, azt még nem tudni (bár valószínű, hogy marad az a bizonyos botránykuki), de az biztos, hogy négy eddig ki nem adott koncertfelvétellel megturbózva fog megjelenni a Nirvana klasszikus lemeze, az idén harminc éves Nevermind. A jól ismert anyaghoz két 1991-es és két 1992-es bulit pakolnak majd pluszban, a természetesen többféle kiadásban megjelenő anyag november 12-én jelenik majd meg.

A nevezett koncertek az alábbiak:

Live In Amsterdam, Netherlands, rögzítve 1991. november 25-én, a Paradisóban
Live In Del Mar, California, rögzítve 1991. december 28-án a Pat O'Brien Pavilionban, a Del Mar Fairgrounds-on
Live in Melbourne, Australia, rögzítve 1992. február 1-én a St. Kilda-i The Palace-ban
Live In Tokyo, Japan, rögzítve 1992. február 19-én a Nakano Sunplazában

A gyűjtők számára az egész 8LP-s boxban is elérhető lesz, ehhez egy hétinches bónusz korong jár, amin az Endless, Nameless, az Even In His Youth és az Aneurysm figyel majd. A mindenféle kiadásokat és azoknak az árait ITT tudjátok átcsemegézni. A lenti dalt meg csak illemből hagyjuk itt, úgyis mindenki ismeri. Aki nem, az hazudik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr416698796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum