RockStation

Klip- és dalpremier: Light By The Sea - Mr. Wonderman

2021. október 12. - rockstation

lightbythesea.jpgMegérkezett a holland-magyar Light By The Sea duó ötödik, egyben utolsó dala az Only Death Makes Icons jövő heti megjelenés előtt. Ez a tétel a Mr. Wonderman címet kapta, melyben régi bölcsek, filozófusok, költők, írók és zenészek előtt rója le tiszteletét a zenekar. Stílszerűen, csakúgy, mint a zene esetében a videó teljes egészében szalagra lett rögzítve egy 80-as évek végéből származó VHS kamera segítségével. A pazar vizuális élményért a CINEAST stábja felelt.

Habár a Light By The Sea a héten Hollandiában kezdi meg a turnéját, szűk időn belül bejelentik a januári hazai koncerjük dátumát is, melyre egy komplett csapattal érkeznek Annáék Hollandiából.
"Alig várom, hogy végre élőben is megmutathassuk azt, amire hosszú ideje készülünk. Emlékszem, egy évvel ezelőtt, amikor Hollandia is komplett lockdown alá került, csak tervezgettük, hogy egyszer lesz egy saját lemezünk és turnénk a Light By The Sea-vel. Mára ez olyannyira megvalósult, hogy jövő héten egy komplett lemez megjelenését ünnepelhetem, amely természetesen bakelit formában is elérhető lesz. Aki szereti a régi idők zenéit és olyan előadókat, mint a Fleetwood Mac, a The Cure vagy a Dead Can Dance, az mindenféleképpen figyelje, mikor jelentjük be az első hazai koncertünket. Reméljük élőben is átadhatjuk azt, amit a zenénkben szerettünk volna megmutatni: határtalan rajongásunk és szerelmünk egymás iránt, illetve a régi zenék iránt." - meséli Baumann Eszter Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5716718580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum