RockStation

Kicsit súlyosabb lehet a Gojira következő albuma

2021. december 02. - theshattered

gojira_2021_new.PNGMég nem gondolkodik új lemezben a Gojira legénysége, de a tervek szerint kicsit súlyosabbra veszik majd a Fortitude valamikor megjelenő utódját, mint az áprilisban megjelent anyag volt. Na persze nem eszik azt olyan forrón, egyelőre még a nevezett korongot kellene bemutatni, ennek az Európa-turnéja a tervek szerint az év elején indul majd el és hacsak nem jön közbe semmi különösebb, január 29-én éri majd el Budapestet.

Joe Duplantier: "Mario teljesen be van indulva. Éjjel-nappal dobálja nekem a dobtémákat, úgy kell rászólni, hogy várj már, legalább azokat hadd nézzem meg, amiket az előbb küldtél. Én még bizonyos, a Fortitude iránti tiszteletből nem akarok új albumon gondolkodni, mert most fogunk turnéra indulni Európában, ez lesz az eddigi legnagyobb turnénk, már ami a helyek méretét illeti. Ez most nagyon leköti az energiáimat.

Egy dolgot azért mégis elmondanék. Akármennyire is szeretem a dallamokat és az új hangulatok, új hangnemek felfedezését a Gojirával, a szívem mélyén még mindig death metal rajongó vagyok, ahogy Mario is. És mivel ezt a lemezt sokkal inkább rockos megközelítésben írtuk meg - még ha vannak is rajta metalos elemek - nem lennék meglepve, ha kicsit súlyosabb lenne a következő album."

A nevezett koncerten az Alien Weaponry és az Employed To Serve lesznek az előzenekarok, a helyszín a Barba Negra. A Facebook eseményt ITT találjátok meg. A fenti interjú eredetijét ITT éritek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr116770598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum