RockStation

BOLDOG KARÁCSONYT!

2021. december 24. - sunthatneversets

metal_xmas_3.jpg

2021 is úgy röpült el, hogy szinte felocsúdni sem volt időnk. Bár illúziónk idén sem voltak, hogy százszámra járunk majd koncertekre, egy kicsit mégis többre számítottunk. Koncertek helyett azonban jöttek új albumok, szinte dömpingszerűen, így azért egy kicsit kevésbé borús az összkép.

Szerkesztőségünk összetétele hosszú évek után idén jelentősebb mértékben változott és jövőre, az oldal 15. éveben kicsit meg is újulunk, igazodva a mai trendekhez. Reményeink szerint azért késő tavasszal a koncertszínpadokon is megindul az élet, mert az egyszeri rockernek mégiscsak az az igazi terepe.

Igyekeztünk idén is a rock -és metalzenék széles spektrumáról írni, köszönjük mindenkinek, aki az év folyamán velünk tartott.

Olvasóinknak, partnereinknek és minden rockzenét kedvelőnek Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván a RockStation Magazin szerkesztősége! Ahogy mondani szokták: Sok fémet a fa alá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7216791392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum