RockStation

Áprilisban jön a Wolf új albuma

2021. december 26. - theshattered

wolf2021.jpgMár kész van a Wolf 2020-as lemezének, a Feeding The Machine-nak az utódja. A svédek április 1-én adják majd ki a Shadowland címre keresztelt csomagot, ami már összességében a kilencedik albumuk lesz. Az előrendelés január 28-tól kezdődik.

wolfshadowland.jpg

Niklas Stalvind: "Végre elkészültünk az új Wolf lemez felvételeivel, keverésével, maszterelésével. Kész van! Érthető okokból nem tudtunk turnézni a Feeding The Machine megjelenése óta, ami miatt az összes időnket és energiánkat egy új lemezbe pakoltunk és most itt vagyunk. Hadd áruljam el: szuper izgatott vagyok miatta! Meglátásom szerint a hangzás azzal az arcbamászó tisztaságával az Evil Star egy felturbózott verziójára emlékeztet, a dalok maguk egy dallamos, mégis gonosz The Black Flame lemezes képet mutatnak, de vannak benne újdonságok is. Biztos vagyok benne, hogy a Wolf minden korszakának rajongói meg fogják találni a kedvenceiket ezen a lemezen. Már alig várom a közönség reakcióját a majdani koncerteken. A metal sosem hal meg!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7216792056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum