RockStation

Gene Hoglan nélkül folytatja a Testament

2022. január 22. - theshattered

testament-2020.jpgMásodjára is kilépett a Testamentből Gene Hoglan. A két fél, azaz a zenekar és az Atomóra között elvileg semmi feszkó nincs, egyszerűen csak a lekötött turnédátumokat nem tudják összehangolni. Az utód elvileg már megvan, őt hamarosan bemutatják a közönségnek. Azt viszont nem tudni, hogy a készülő nagylemez témáit még Hoglan játszotta fel, vagy majd az új dobos feladata lesz - de az idő minden kérdésre választ ad! Gene Hoglan 1996-97 és 2012-22 között dobolt a Testamentben.

 

"A világ minden Testament rajongójának!

Először is mérhetetlenül hálásak vagyunk Gene Hoglannek, aki tíz éven keresztül ült a dobok mögött, több album és megszámlálhatatlan turnédátum van a hátunk mögött. Sajnálatos módon a testvérünk, Gene 2022-es egyéb turné- és szólókötelezettségei összeférhetetlenek a Testament újraszervezett turnédátumaival, amiket már így is két éve tologatunk a járvány miatt. Ahelyett, hogy a Testament (megint) újraszervezné az időpontokat, vagy hogy Gene-nek le kelljen mondania a saját terveiről, úgy döntöttünk, hogy baráti módon elválnak útjaink.

Megértjük, hogy ez a bejelentés többeknek csalódást okoz, de megnyugtatunk titeket: nincs semmi dráma, a legjobb hangulatban váltunk el. Ahogy Gene belekezd az élete legújabb fejezetébe, mi tiszta szívből köszönjük neki, hogy leszállította mind a Testament, mind a metalvilág legerősebb dobtémáit. Nincs kétségünk afelől, hogy ezt a maga módján folytatni is fogja. Gene Hoglan mindig családtag marad, titeket is megkérünk, hogy csatlakozzatok és kívánjuk neki a legjobbakat az elkövetkező időszakra. Abban is biztosak lehettek, hogy felsőligás ember kerül majd a Testamentbe, akit hamarosan be fogunk mutatni!

Hamarosan találkozunk a turnékon!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2316820756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum