RockStation

Demózik a Killswitch Engage

2022. január 26. - theshattered

killswitchengage_press_2019_credit_travisshinn.jpgMegkezdte a 2019-es Atonement utódjának írását a Killswitch Engage. A metalcore alapcsapat a tervek szerint idén még csak az előző lemez turnéját pótolja majd, de az egész attól is függ, hogy alakulnak az utazási feltételek és hasonlók. A lemez felvételeit csak 2023-ra irányzékolták be.

Jesse Leach: "Ha jók az értesüléseim és a zenekar dolgairól való elképzeléseim, a négy hangszeres srác előállt pár demóval, riffel, vagy dalrészlettel, elkezdődött a folyamat - már ha jól tudom. Volt is erről egy megbeszélésünk a Slipknot turnén. Az volt az ötlet - és ez az egész most a turnézás alakulásától függ -, hogy ott vannak a nyári turnék, aztán az év végén, attól függően, hogy alakul a világ és hogy lehet majd utazni, megturnéztatjuk az Atonementet, az év jó részében igyekszünk behozni az elmaradást.

Volt megbeszélés, hogy idén legalább demózzunk és rakjuk össze az ötleteket egy új lemezhez. De kihangsúlyozom, nem tudni, hogy alakulnak majd a világ dolgai. Furcsa, bizonytalan idők ezek. De biztos vagyok benne, hogy beindultak a fogaskerekek, megvan a koncepció, az ötlet, ami alapján a srácok elkezdhetik a részeiknek a megírását, meg hasonlók. Aztán idővel majd kiderül, mi lesz. Nem hiszem, hogy még idén meg fog jelenni, de az ötletelés, a dalírás és a demózás ebben az évben megkezdődik."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9516824012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum