RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol7.

2022. február 13. - sunthatneversets

spite.PNG

Heti dalmegosztásunkban baljós post-punk, sötét goth és black n' roll HC/punk muzsikák és a bazi nagy gyomros. /Fotó: Spite/

KILLING JOKE - Lord Of Chaos

Lord Of Chaos címmel új EP-t ad ki március 25-én a post-punk legenda Killing Joke. A címadó dal mellett még egy új tétel (Total) és két remix - Big Buzz (Motorcade Mix) és Delete In Dub (Youth’s Disco 45 Dystopian Dub) - kap helyet az albumon. A címadó dalhoz videó is készült, ami fentebb sasolható.


CANCER BATS - Psychic Jailbreak

Tavaly ősszel eléggé pofán csapata a hír a Cancer Bats rajongókat, miszerint az alapító gitáros Scott Middleton otthagyta a csapatot. Nos sokáig net tartott a kesergés, mert április 15-én jön a csapat új, 11 dalos albuma, amely a zenekar nevét viseli majd. Mindezt megfejelve itt is az első kislemezdal, Psychic Jailbreak címmel. 


MIDNIGHT - Nocturnal Molestation

Let There Be Witchery címmel március 4-én érkezik meg az Athenar vezette chicagói Midnight ötödik nagylemeze. A kultikus black/speed csapattól nemrég mutattunk már egy új dalt, most pedig már itt is van a második, a Nocturnal Molestation


CHRISTIAN DEATH - Blood Moon

Friss nagylemezre készül a Christian Death. A goth rock stílusban alkotó duó május 6-án adja ki az Evil Becomes Rule-t, amibe az első kislemezdalon, a Blood Moonon keresztül adnak némi betekintést. 


SPITE - Caved In

Új dallal érkezett a héten a valahol hardcore és a deathcore közés belőhető zenét nyomató Spite. A zenekar új dala a Caved In minden esetre egy bazi nagy gyomros. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10017401044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum