RockStation

Hamarosan megjelenik a Drowning Pool hatodik albuma

2022. február 17. - theshattered

drowning-pool-2022.jpgBejelentette a következő nagylemezének érkezését a Drowning Pool. A csapat "hatoskája" a Strike A Nerve nevet kapta, a megjelenés idénre várható, az anyagot az Universal gondozásában adják ki. A megjelenési dátumról még nincs konkrét információ, de az albumról egy pár szót azért már el-elárultak az illetékesek.

Jasen Moreno: "Hálás vagyok a lehetőségért, büszke vagyok mindenki kemény munkájára, akik lehetővé tették számunkra ezt az egészet. Komoly érzelmi löketek értek, mióta elkezdtük az album felvételeit, az Universallal való egyeztetés egyszerűen földöntúlinak tűnt, mivel a COVID miatt gyakorlatilag minden parkolópályára került. Komolyan várom, hogy az emberek hallhassák az új lemezünket, aztán mehessünk és előadjuk a dalait élőben is. Izgatott vagyok és élvezem a pillanat súlyát, de ami a legfontosabb, hogy hálás vagyok és várom, hogy mit hoz majd a jövő."

Stevie Benton: "Nem én is azt mondani, hogy a Strike A Nerve a legjobb lemez, amit valaha készítettünk, de nagyon várom, hogy megvitassam ezt azokkal, akik hallották már az anyagot. Ami biztos, hogy beleraktuk a szívünket-lelkünket ezekbe a dalokba, reméljük, hogy másoknak is legalább annyira fog tetszeni, mint nekünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9017569632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum