RockStation

Friss albumon dolgozik a Suffocation

2022. február 23. - theshattered

suff2017.jpgNekifogott a 2017-es Of The Dark Light utódjának a Suffocation. A death metal legendáknak ez lesz az első korongja a hivatalosan 2019-ben csatlakozott Ricky Myersszel, aki az alapító énekest, Frank Mullent váltotta a fronton (a fenti kép még a régi felállást mutatja). Az anyag az ígéretek szerint a megszokott receptet hozza, a technikás részeket szaftos breakdownokkal igyekeznek majd kicsit ízesebbé tenni.

Eric Morotti: "Az utolsó lemezünk, az Of The Dark Light más megközelítéssel készült. Egy kicsit újvonalasabb volt, új cuccokkal, új editálással... Nem tudom, hol csúszott el a keverés, de az egész egy kicsit túlgondoltnak hatott, pedig nem az volt a célunk, amikor felvettük. Szóval az új lemez jóval autentikusabb, vagy milyen lesz, talán itt (Terrance Hobbs stúdiójában) vesszük majd fel."

Derek Boyer: "Határozottan Suffocation lesz. Nem fogunk semmilyen klasszikus gitárt, hegedűt, vagy más hülyeséget hozzáadni, ami nem jellemző ránk, vagy nem hatott ránk. Ragaszkodunk a megszokott recepthez. Brutális lesz, technikás, gyors, de lesznek igazán lassú, súlyos döngölések is, amiket az utóbbi időben kicsit hanyagoltunk. Manapság mindenki már olyan kib*szott gyors és technikás akar lenni, így kicsit haladunk a korral, de emlékeztetünk majd mindenkit, hogy a Suffocationnek mindig is ott voltak ezek a súlyos breakdownok. Szóval lesz egy csomó ilyen szarság."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9817736520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum