RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala, 2022/Vol12.

2022. március 20. - sunthatneversets

wormrot_2019.jpg

Heti dalmegosztásunkban brit rocklegenda, olasz stoner/sludge, szingapúri grind és súlyos muzsikák az Államokból. /Fotó: Wormrot/

WORMROT - Behind Closed Doors

Kicsit arrébb van még a Wormrot kvázi visszatérő lemezének, a Hissnek a megjelenése (ezt július 8-ra lőtte be a zenekar), de azért csak leszállította az első előzetes tételt róla a csapat. A Behind Closed Doors videóval együtt érkezett a nagyközönség elé, mutatnánk, hogy sikerült a manőver!


UFOMAMMUT - Psyschostasia

Megérkezett a legújabb Ufommamut dal a Psychostasia. Új dobos van, de a zene a régi, ha csak nem sokkal, de sokkal jobb! A soron következő Fenice címet viselő album, ha semmi sem szól közbe május hatodikán lát napvilágot. Addig pedig..... 


CAVE IN - New Reality

2019 után új albummal jelentkezik a Cave In. A csapat ráadásul négyes felállásúra hízott. Stephen Brodsky énekes/gitáros, Adam McGrath gitáros, John-Robert Conners dobos mellé csatlakozott Nate Newton a Converge tagja is, aki a basszusgitár kezelése mellett a hangját is kiereszti. Hogy pont miatta-e, de a csapat New Reality című új dala úgy húz, mint csőrös kamion a sivatagi úton. A Cave In új lemeze Heavy Pendulum címmel május 20-án érkezik a Relapse gondozásában. 


DEF LEPPARD - Kick

A brit rocklegenda Def Leppard 7 év után új stúdióalbummal jelentkezik, szám szerint a tizenkettedikkel. A Diamond Star Halos címmel május 27-én megjelenő albumról már meg is érkezett az első dal, a Kick, amely fentebb hallgatható meg. 


ROTTING OUT - Who Am I?

A Los Angeles-i HC/punk Rotting Out is új dalt dobott a héten. A vaskos riffek most is maradtak az ének viszont mintha egy kicsit Turnstile-osodott volna, de egy dalból ne ítéljünk. Lemezről egyelőre nincs, hír de nem csodálkoznánk, ha az új dal annak ez előfutára lenne. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8517783850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum