RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol15.

2022. április 10. - sunthatneversets

rammstein_zick_zack_2.PNG

Heti dalmegosztásunkban erős emberek, botoxolt bácsik, 5G-s chip a bőr alá, bajszos űrhajósok és áradó szerelem. /Fotó: Jens Koch/

CLUTCH - Red Alert (Boss Metal Zone)

Új dallal jelentkezett a marylandi Clutch, ami jó eséllyel akár egy új album előfutára is egyben. A Red Alert (Boss Metal Zone) című dal szövegének alapja a Covid-19 pandémia alatt született, amikor Boss Metal Zone torzítópedál áramköri rajzát a vakcinával bőr alá ültetett 5G chipként aposztrofálták egyesek. A dal és a hozzá készült videó alább csekkolható. 


ELECTRIC CALLBOY - Spaceman

Kiadta a legújabb nótáját az Eskimo Electric Callboy. Az ezen név alatt elsőként megjelent, a német rapperrel, Finch-csel közös tétel a Spaceman címre hallgat, a trekk pedig nem más, mint amit elvárhatunk tőlük: poén, dallamok, elektronika és zúzás keresztezik egymást össze-vissza a játékidő alatt. Íme! 


RAMMSTEIN - Zick Zack

Április 29-én érkezik a Rammstein új albuma Zeit címmel, melyről nem egészen egy hónapja a címadó dalt már megosztotta a zenekar a nagyérdeművel. Most befutott a második tétel Zick Zack címmel, amihez egy nem mindennapi videó is társul. Egy biztos a maszk- és sminkmestereknek volt dolga rendesen. 


KREATOR - Strongest Of The Strong

Hate Über Alles címmel június 3-án érkezik a germán thrash veterán Kreator új albuma, melyhez csütörtökön egy új dalt is kiadtak Strongest Of The Strong címmel. Hogy a zenekar rajongóinak teljes legyen az öröme, ehhez most egy videó érkezett, amely fentebb tekinthető meg. 


VILLE VALO - Loveletting

Ígéretéhez híven új dallal jelentkezett Ville Valo, a HIM egykori frontembere. A Loveletting című új dal az énekes Neon Noir című friss nagylemezén kap majd helyet. A korszakos finn gothic rock zenekar, azaz a HIM alapítója VV néven európai turnét is meghirdetett, 2023 márciusában Budapesten is fellépnek majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9617800717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum