RockStation

Elkészült Ozzy új stúdióalbuma

2022. április 11. - sunthatneversets

ozzy_2022.PNG

Ozzy Osbourne a múlt héten befejezte az új stúdióalbumának munkálatait. A legutóbb 2020-ban Ordinary Man címmel lemezt kiadott rocklegenda egyéb részletet az addig ismerteken felül nem osztott meg. /Fotó: Ross Halfin/

Annyira boldog vagyok, hogy mindenkivel tudathatom, a héten befejeztem az új albumomat, és átadtam a kiadómnak, az Epic Recordsnak. A következő hetekben minden információt megosztok veletek az albumról és a várható megjelenésről.

Rengeteg nagy név sorakozik majd Ozzy Osbourne új nagylemezén. A legenda az Ordinary Man utódjára olyan arcokat jelentett be a korábbiakban, mint Chad Smith, Rob Trujillo, Duff McKagan, Tony Iommi, Eric Clapton, vagy a nemrég elhunyt Taylor Hawkins, viszont később még így is képes volt emelni a tétet: mint kiderült, a Pearl Jam gitárosa, Mike McCready és Josh Homme is ott lesz az anyagon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7817802649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum