RockStation

"Nem készülünk turnéra, nem készül zene, nem készül album."

Mike Shinoda nem biztatja a Linkin Park rajongókat

2022. április 24. - sunthatneversets

0shinoda2019_04_eredmeny.jpg

Chester Bennington 2017 július öngyilkossága óta, az abban az évben az emlékére tartott Los Angeles-i koncerten állt színpadon utoljára a Linkin Park. Mike Shinoda rapper/dalszerző egy friss Twitch-streamben kimondta, amit nagyjából mindenki sejthetett is: nem érdemes aktivitást várni a zenekartól mostanában.

Az adásban a zenész elmondta, hogy beszélt a zenekar egy részével, de nem készülnek turnéra, nem készül zene, sem pedig album.

"Szerettem volna, ha tőlem tudjátok ezt: semmi ilyesmiről nincs szó, és nem is mondok többet erről. Ugyanis akármikor mondunk valamit, mindenki be akarja indítani a hype-ot, hiába mondjuk, hogy ne, ne, ne, ne, ne kezdjétek el, mert csak magatoknak okoztok vele csalódást.”

A zenész egyébként nemrégiben a Warner közösségi innovációs tanácsadójaként állt munkába.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3417815085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum