RockStation

Novemberben Budapesten játszik az Alter Bridge

2022. április 26. - sunthatneversets

alter-bridge-2022-promo-_12-2-sml.jpg

Nem mondjuk, hogy az Alter Bridge szinte hazajár Budapestre, pedig de. Az új lemezen dolgozó négyes ősszel ismét a nyakába veszi Európát és természetesen Budapest sem maradhat ki a turnéból. A zenekar november 14-én játszik majd a Budapest Arénában. Vendégeik pedig a Lzzy Hale vezette Halestorm és Wolfgang Van Halen nevével fémjelzett Mammoth WVH lesznek. További infók a koncertről ITT. /Fotó: Chuck Brueckmann/

A rock titán ALTER BRIDGE tagjai örömmel erősítik meg a hírt, hogy idén télen egy hosszabb európai turnéra indulnak.
A Pawns & Kings turné 18 ország 25 városát érinti, november 1-én kezdődik Hamburgban és december 12-án zárul Londonban. A banda Magyarországot is útba ejti, 2022. november 14-én lépnek fel a Budapest Arénában!
A riffektől hangos Alter Bridge jelenleg keményen dolgozik hetedik stúdióalbumának felvételein, ami a nagysikerű, 2019-ben kiadott Walk The Sky lemez - amely több mint egy tucat országban vezette a slágerlistát - folytatása. A rajongók étvágyának felkeltésére a zenekar megosztja a kulisszák mögötti, stúdióban készült fotókat a közösségi oldalukon. Mivel a jelenleg még cím nélküli album az év második felében fog megjelenni, így az európai rajongók hallhatják élőben az új dalokat a világon elsőként.
A turnéhoz előzenekarként a Grammy-díjas rock banda, a HALESTORM is csatlakozik, illetve a MAMMOTH WVH indítja majd minden este a bulit, amely jó pár európai országban először lép fel, és a rengeteg dicséretet kapott debütáló albumát mutatja be.
A hivatalos rajongói klub tagjai április 27-én 11 órától élhetnek eővásárlási jogukkal, míg a regisztrált Live Nation tagok április 28-án 11 órától tehetik meg ugyanezt. A teljeskörű jegyértékesítés április 29-én 11 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. VIP csomagok a www.AlterBridge.com oldalon elérhetők.


A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4717816995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum