RockStation

Szeptember végén jön Budapestre Billy Idol

2022. május 12. - theshattered

0billyidol2018_71_eredmeny.jpg

Megvan az eredetileg június 29-re tervezett, végül betegség miatt halasztásra került Billy Idol buli új időpontja. A rocker a jelenlegi tervek szerint szeptember 25-én lép majd fel a Budapest Parkban, a korábban megvásárolt jegyek értelemszerűen továbbra is érvényesek maradnak.

A világ kedvenc lázadója, Billy Idol újratervezni kényszerült The Roadside Tour 2022 turnéját. A Budapest Parkos koncert egy későbbi időpontban, 2022. szeptember 25-én kerül megrendezésre. Billy Idol közleménye: “Mint azt sokan tudjátok, az idei évben néhány egészségügyi nehézséggel találtam szemben magam, amik már majdnem megoldódtak, de még nem teljesen. Bár a felépülésem már majdnem teljes, orvosi utasításra még nem turnézhatok augusztusig - ezért nagyon csalódott vagyok, de a teljes európai turnét át kell ütemeznünk szeptemberre és októberre az idei évben. Köszönöm a megértéseteket és támogatásotokat. Erre a koncertre érdemes lesz várni!”
Természetesen a korábban megváltott jegyek érvényesek az új dátumra, de a napokban minden korábbi jegyvásárlónkat részletesen tájékoztatjuk e-mailben a jeggyel kapcsolatos tudnivalókról, lehetőségekről. Amennyiben rendelkezel jeggyel, de nem kapsz e-mailt néhány napon belül, kérünk, írj nekünk a park@budapestpark.hu e-mail címre!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr717830021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum