RockStation

Tizedik szülinapja alkalmából új EP-vel rukkol elő az Omega Diatribe!

2022. augusztus 30. - sunthatneversets

omega_diatribe_2022.jpg

Idén ünnepeli az Omega Diatribe a tizedik aktív évét, amit egy My Sphere címet viselő exkluzív digitális EP-vel koronáznak meg. A kiadvány társproducere és mixing/mastering embere ismét a dán Tue Madsen volt, akinek munkájával anno sikerült bezsebelniük a 2018-as HangSúly Zenei Díjazáson 'Az Év Legjobb Stúdióprodukciója' díjat a harmadik, Trinity címet viselő lemezükkel. /Fotó: Lányi Kristóf/

A közelgő My Sphere EP-n egy vadi új dal mellett, egy klasszikus tétel újradolgozása is helyett kapott a debütáló 'Iapetus' című nagylemezről, valamint további 2 remix track ékesíti a dalcsokrot, a legutóbbi 'Metanoia' lemezükről, ami Farkas Péter aka. dOTS munkáját dicséri.

od_my_sphere_cover_medl_b_rgb.jpg

Dallista:
01. My Sphere
02. Molecular Torsion (Reissue)
03. Parallel (dOTS Remix)
04. Coronal Mass Ejection (dOTS Remix)

A zenekar jelenleg az őszi '10 Years Of Extreme Groove Metal' turnéjára készül, aminek már biztos, hogy lesz budapesti állomása is, mégpedig Október 21-én az A38 Hajón, olyan zenekarok társaságában, mint az Insane és a Beneath The Void. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2517919273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum