RockStation

Vándormadár - Új videó jött a Brain Draintől

2022. október 27. - sunthatneversets

bd-2022.jpgA Törőcsik István, Nagy Péter, Perge Adrián által alkotott karcagi Brain Drain új erőre kapva megjelentette soron következő videoklipjét. A Vándormadár igazi őszi hangulatba varázsolja a hallgatókat. Ebben a tételben a csapat a dallamcentrikus oldalát villantja meg, ám sokkal érettebb szöveggel, mint ahogyan azt korábban tették. Tematikailag a jövő bizonytalanságát vették célba egy olyan fiktív személy szemszögéből, aki már nem akarja megváltani a világot, csak a biztonságot keresné.

A dal egyébként a készülő 13 tételes nagylemez egyik kiemelt dala, amely minden eddigi munkájukhoz képest sötétebb hangulatúra várható. Adrián-István kettőse nagy szinkronban van, ami a dalszerzést illeti, hiszen beállni látszik a zenei vonal a csapat életében. A korábban zeneileg inkább csapongó bandának szüksége volt egy olyan duóra, akik között működik a kémia. Ezt bizonyítja a most megjelent dal is, amely nézettsége gyorsan el kezdett növekedni a megjelenés után.

Ahogyan a zenekar facebook oldalán is olvasható: hosszú és kalandos utazásuk most egy olyan állomáshoz érkezett, ahol érzésük szerint sikerült a fennállásuk egyik legszemélyesebb és talán legjobb dalát megírniuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7517963718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum