RockStation

A YouTube-ot használta segítségként a Pantera dalaihoz Zakk Wylde

2022. november 15. - theshattered

03_24.jpg

Komolyan felkészül a Panterában való szolgálatra Zakk Wylde. A vele és Charlie Benantéval újra összeálló, a klasszikus felállásból Phil Anselmót és Rex Brownt a soraiban tudó csapat hamarosan megkezdi a turnéját, melynek dalaihoz a szőke gitáros nem tagadja, több esetben a YouTube segítségét kérte. Erről Ola Englundnak mesélt nemrégiben.

Zakk Wylde: "Jó móka volt. Attól függetlenül, hogy játsszuk-e a Goddamn Electricet, az a szóló az... Úgy értem, azok a szólók ragyogóak, lenyűgözőek. Király lesz játszani a Walkot, meg hasonlókat, vagy a Cowboys From Hell-t, vagy bármi ilyesmit. Aztán ott vannak az olyanok, mint az A New Level, meg társai. Menő témák. Szerintem még a te weblapodra is felmentem, hogy lássam, hogy játszod a Becomingot. Mindenbe, amibe belekezdtem, egy idő után lefagytam, hogy most mi volt az. Keresnem kellett végigjátszós videókat, így felmentem a YouTube-ra és néztem más hihetetlen gitárosokat, hogy játsszák ezeket a témákat. Nekem ez is hozzátartozik az egészhez. Mert egy dolog rájátszani a lemezre, de aztán kiveszed onnan a felvételt és inkább nézed őket. Ez egy iránymutatás. Olyan, mint a kockajáték. Tudod, mire kell kilyukadni a végén. Mintha kivennéd a GPS-t a kocsidból. Felmerülhet akkor a kérdés, hogy emlékszel, hogy kell visszajutni Hollywoodba? Aztán úgyis az lesz a válasz, hogy Zakk, ötletem sincs. Eddig végig a GPS-t követtem."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9517978834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum