RockStation

Péntek van, jöhet egy új Devoid dal a kávé mellé!

2022. november 25. - KoaX

parallel_realities.jpg

Nem sokára itt van a győri Devoid új anyaga! Már el is kezdte Szilárd bácsi a kis haverjaival csepegtetni nekünk a finomabbnál finomabb tételeket. Kezdésnek egy videót kaptunk az egyik új dalhoz. Csekkoljátok, Cheapest Fake of All című tételt és annak vizuális anyagát.

szám a közösségi média manipulatív és egyben káros hatásira reflektál, amelyet akarva-akaratlanul mindannyian kiszolgálunk. 

Waldmann Szilárd, a zenekar énekese a következőket mondta a videóklip kapcsán: 

Rohadtul fárasztó, amivel nap mint nap szembesülünk és frusztrálja a tudatalattinkat. A közösségi média szorgalmasan termeli kifelé a nárcisztikus szociopatákat, amelyek az álluxuséletű hazugságaikkal napi szinten torzítják számos generáció valóságérzetét, miközben, ha tetszik, hanem ugyan annak a nyomornak vagyunk a részesei. Ez a rengeteg kényszeres hazugság pedig iszonyatosan sekélyessé teszi az emberi kapcsolatokat és az önmagunkról alkotott képünket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5317986996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum